Dit is niet de officiele website van de "Biologische Tuinbouwvereniging 't Nut". De maker van de website biologischopdejachthuislaan heeft er echter 25 jaar getuinierd en is 7 jaar secretaris van de vereniging geweest zo tussen 1995 en 2005.
Deze website is gemaakt met het programma Printmaster 11- Nederlandse editie. Een bijzonder programma van grote eenvoud, maar eenvoud  heeft ook beperkingen, desondanks valt er goed te manoevreren door de gegevens. Een van de beperkingen is, dat u, na een link te hebben aangeklikt, alleen terug komt via de terugkeer pijl in de werkbalk van uw browser. (Vorige). Inmiddels wordt dit programma niet meer ontwikkeld . Er wordt een nieuw programma gebruikt.
Het is een voorlopige website. De site is niet volmaakt. Er worden wijzigingen aan de inhoud aangebracht. Mogelijk is niet alle informatie correct, al is er naar gestreefd dat deze dat wel is. Na vernieuwing van de website, zult u wellicht de knop pagina ''vernieuwen'' moeten aanklikken voor correcte weergave.
De afbeeldingen, figuren en teksten zijn gebruikt in de veronderstelling dat er geen bezwaar bestaat dat deze in deze website voorkomen ook al zou er rechtens bezwaar  kunnen bestaan.
Ik hoop dat deze site u een beeld geeft van het biologisch tuinieren in theorie en praktijk. Het programma waarmee wordt gewerkt is nu moderner, maar werkt nog met de oude gegevens.
contact:
jbqwertybrouwer@ziggo.nl
Back
Next